Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Behandlingsopplegg

Behandlingen retter seg mot mennesker i alle aldre og fra alle yrkesgrupper - både enkeltindivider, par og familier.

Ingen mennesker er like. Dette gjenspeiles i ulike behandlingstyper og terapiformer. Noen trenger samtalepartnere gjennom en konsultasjon eller to, mens andre har behov for langvarige behandlingsopplegg som kan innebære parterapi, mestringstrening, psykoanalyse med mer.

Jeg kombinerer mine kunnskaper og erfaringer i skreddersydde behandlingsopplegg i vakre og rolige omgivelser. Kontoret ligger rolig og tilbaketrukket i en villa i landlige omgivelser i Lier, om lag 20 minutters kjøring fra Drammen og 15 minutters kjøring fra Asker.

De senere årene har jeg fordypet meg i emner og teknikker som fungerer som supplement til klassiske behandlingsformer:

  • Mentalisering er evnen til å fortolke og til å føle og reflektere samtidig på en nyansert måte om hva som foregår i en selv,i andre og mellom mennesker.
    Slike evner er grunnleggende og essensielle for å skape bedre samhandling og relasjonsbygging med andre i vårt dagligliv.

  • Drømmetydning innebærer å jobbe med drømmer og drømmenes symbolikk som som et ledd i å forstå hva underbevisstheten forsøker å fortelle ditt bevisste jeg.

  • Mindfulness, også kjent som Oppmerksomhetstrening, er trening av sinnet til å være i ro og til stede i nuet uten å bli styrt av tanker om fortid eller fremtid. Ved å trene sinnet blir man istand til å observere tanker og følelser snarere ann å bli styrt av dem.

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 PSYKOLOG BRITT WENCHE PEDERSEN AS